måndag 13 januari 2014

En sista träning vid mossen...

I söndags var det riktigt soligt väder och vi passade på att gå en sista (?) gång till fotbollsplanen jämte mossen för ett träningspass. Diesel fick bland annat träna på att gå fot med Matte (se film längre ner). Men så testade vi även på rutan. Har inte gjort någon seriös träning med rutan alls. Utan har bara testat vad han gör när han får höra ordet varsågod och står inom rimligt avstånd. Full fart utåt iaf. Sen vänder han ibland upp lite tidigt. Men det är lite häftigt att se vad han hittar på. 

Kommer min boll nu????

Jippy, full fokus på bollen och kastar sig upp i luften för att fånga den. Skön stil.

Var är bollen nu då? KASTA!

Diesel fick även träna lite tillsammans med Husse. Fritt följ och läggande under gång jobbades det på.Bollen är verkligen en favorit, men man får passa sig för han vill gärna norpa den och springa några extra varv.

Ibland blir det lite förvirrat när det kommer fram två bollar. Vilken ska jag ta. Han lyckades för första gången att ta upp 2 bollar i munnen samtidigt också.

Stor och liten, eller kanske inte så stor skillnad längre. Diesel har gått om Vessla i vikt, men hon är helt klart den som är stoltast.

Fina hoffelpoffarna...

Varsågod... hopp och lek!
Det märks tydligt vem det är som åker i backen ;o)


Men han kan ju inte ge sig för det. Kom igen nu Vessla!

Du är väl inte feeeeg???

Fina killen.

Slutligen en liten film med fotgående och sen lek med Vessla. 

2 kommentarer:

  1. Vilka härliga bilder,så duktiga ni är. Kommer upp när det blir varmare.
    Kram Inger&Lycka

    SvaraRadera
  2. Tack Inger! Ser fram emot att få besök!

    SvaraRadera