söndag 9 oktober 2011

Lite träning tillsammans med Linda och Pontiac

Idag träffade vi Linda och Pontiac för lite träning. Vi började med platsliggning som inte alls gick enligt planerna. Vessla orkade inte hålla ihop och hålla huvudet i backen när Husse gick utom synhåll. Efter det var Vessla ganska sänkt och ville inte vara med på något alls. Men till slut hittade vi rätt i alla fall. Vessla fick jobba lite frivilligt och drämmer in med ett klockrent ställande på klossen!

Pontiac spanar lite.

Rutan såg ganska bra ut. Man kan som alltid önska bättre tempo, men hon hittar i alla fall in i den nuförtiden, med eller utan band.

Och så kommer belöningen flygande.

Pontiac ligger och spanar på sin Matte. Ska vi göra något skoj nu?

Husse, ska vi göra något skoj nu?

Nu då????

Jodå, det blev ett litet pass med fritt följ, men när Husse skulle belöna så var kampen borta. Som tur var hittade han kopplet i en ficka och Vessla fick sin belöning.

Testade ytterligare på ställande under inkallning.

Stannade bra på klossen...

... och hade bra tempo in efter ställandet!

Avslutningsvis så blev det lite kommenderingsträning. Linda kommenderade och Husse och Vessla försökte lyda. Det märks tydligt att vi fortfarande har en bit kvar att träna på det här. Vessla tappar energin när de går in på planen och vill inte komma och sätta sig fot. Men när de väl börjar gå, så gick hon riktigt bra!

Och då kom superbelöningen fram!


Tack Linda och Pontiac för en trevlig träning, trots det kalla vädret. Det märks att hösten är här. Brrr...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar