söndag 7 oktober 2012

Hösten fortsätter

I går kändes det som att det var en första riktigt fina höstdagen. Vi passade på att träna ute på klubben. Vessla var pigg och glad. Gick fint på foten.

Hängde med ganska bra i stegförflyttningar, men det måste vi träna mer på inne i program.

Goa belöningar med kamp.


Inkallning med ställande.


Och leksak som belöning!

Att man sen kan köra bebisstegen som en belöning är riktigt skoj. Oj, vad glad hon blir när hon får ge sig på den. Även om hon fortfarande inte är helt stabil på tassarna och gärna trampar lite fel...

Sen spann Husse loss ordentligt!

Leksaken har flygit iväg.

Vessla tillbaka för att leka med nästa leksak.

Lite träning på platsliggning blev det också. Här syns ganska tydligt vad Vessla tyckte om den blööööta planen.

Är det verkligen nödvändigt att jag ska behöva ligga i den här lervällingen? Hela planen är tyvärr vattensjuk och mer lera än gräs, även om den ser ganska fin ut på bilderna. Men Vessla låg duktigt när hon väl lagt sig ner.

Linda och Pontiac var också med på träningen. En mycket gladare Pontiac!

Min Matte har blivit superrolig och det tycker jag är bra, ser han ut att tänka!

Vi avslutade dagen med ett uppletande i klubbens ruta. Första gången Vessla fick testa på fullstor ruta. Det var bra fart som syns på bilden.

Leta!

2 av 3 föremål fick hon in, sen började hon tveka och hade svårt att ta sig ut på djupet i rutan. Kan tänkas att vi vallat lite sämre i mitten av rutan och att det var det som gjorde det svårt för henne. Eller så började hon bli trött...

Husse gick bort en sväng med Vessla och jag och Linda gick ut och vallade av mitten av rutan en gång till samt lyfte på föremålet. När Vessla nu fick chansen jobbade hon återigen jättebra och tog sig ut till sista föremålet! Belöning med grisöra! Att tänka på till nästa gång är att dela grisörat i ännu mindre bitar, så att det inte tar 5 minuter för Vessla att äta upp sin belöning ;o) Det var skoj att se att hon inte hade några problem med att plocka in föremålet som Linda lagt ut. Även om det var ett av våra föremål så var det ändå en ny person som lagt ut det!

Allt som allt en trevlig träning. Vädret blev lite kyligare och vi begav oss av hemåt igen. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar