onsdag 31 december 2014

En annan Godis-sammanfattning...

Under året har vi gått från att träna enkla LK1-moment till att klara av flertalet av moment i samtliga klasser inklusive Elit-lydnaden.

Under året har vi gått från att var bra på att spåra men med svagare apport-plock, till att vara spåruthållig, spårsäker och med bra intresse att hitta och plocka apporter. Fortfarande fullt drag i linan och en riktig utmaning att hänga på bakom.

Under året har vi har gått från lite slö kamp till bra intresse och drag i kampen

Under året har vi har gått från dålig att komma med föremål till ett bra intresse att komma in med leksaker för nya kast. Speciellt favoritbollen!

Under året har vi gått från att kunna gå fot några steg till att kunna gå med uthållighet under flera minuter (om man inte har 100% krav på ögonkontakt).

Under året har vi gått från att inte kunna apportera riktigt till att kunna apportera alla apporter, inklusive tung, elit-metall och mini-metall.

Under året som kommer så får vi väl konsolidera allt detta och förfina där det behövs. Samt lägga till resten av "delarna" som krävs för att träna effektivt och roligt samt kanske t o m för att tävla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar