måndag 22 december 2008

En kontrollerad Weasly

Slutligen en uppdatering och en hälsning till Patricia, jo vi lever fortfarande ;o) Vädret har väl inte precis varit det bästa och därmed har kameran fått stanna inne. Kanske även vi har stannat inne lite mer än vanligt, så det har inte varit så mycket att skriva något om. Och ärligt talat, att uppdatera helt utan bilder känns inte så skoj. Men nu så. Vi gick ut en sväng idag och först blev det lite posering. Stå fint med glad svans.

Flaxande öron! 

Och så fokuserad blick.

Vi har även kommit på en teknik för att hålla Weasly på mattan, eller i alla fall på planen. Vi har våran 30 m lina med oss ut och nu kan vi träna och låta Vessla springa omkring utan att hon ska kunna smita iväg. Vi har ju visserligen testat samma teknik tidigare, men linan vi använde var lite för kort, så ibland smet hon iväg ändå.

Den nya kontrollen innebär även att Vessla får mer frihet att springa omkring med leksaker. Här kommer hon med läderlappen.

Kamp med Husse, nöjd Vessla.

Kom igen nu Husse, nu kampar vi!

Vessla är allt lite nöjd med att springa omkring.

Sen hittade Vessla en pinne och hon blev helnöjd!

Ännu mera spring i benen.

Husse med kontrollen.

Här kommer Vessla springande med kampen till Husse.

Vi körde även en övning där Husse gick in i skogen och gömde läderlappen. Vessla flög ut i skogen och letade. Det syntes att hon verkligen jobbade för att hitta den.

Och när hon väl fann den var det full fart ut till planen igen. Det syns nästan på fotot att det var full fart, hon blev visst lite suddig ;o) Sen tog hon ett ärovarv på planen innan hon kom fram med kampen till Husse. Duktig tjej!


Får väl hoppas att vädret blir fint några fler dagar så att man kan ta med sig kameran ut och få uppdatera lite oftare om vad som händer. Snart är det jul i alla fall och det ska bli trevligt. Just det, måste slå in lite paket till. 

2 kommentarer:

  1. Vad skönt att höra att ni lever, blev lite orolig ett slag...

    Visst var det skönt med lite sol, vi var med ute och fick tagit några enstaka kort.

    Är ni hemma i mellan dagarna, helgen. Vill ni träna kanske?

    Det ser ut som om Vessla mår hur bra som helst utan snö, så man får väl bara gilla läget.

    Ikväll är matte trött här så hundarna får snällt vara vilande men i morgon är det ut i skogen igen.... innan hade vi typ +7 o när jag kom ut så kändes det lite svalt, nu har jag -1 hej o hå, men så friskt o skönt det blev.

    Ha en trevlig kväll
    kram

    SvaraRadera
  2. Läderlappen*tihi* Vart hitta ni den? Bra å veta tills den dagen Mindi lyckas förstöra sin(fast de är nog bra tåliga!) God Jul och tack för det fina kortet! Kram från oss i Uddevalla

    SvaraRadera