söndag 30 januari 2011

Årets första hoffeträff

Idag var det dags för årets första riktiga hoffeträff. Vi skulle träffas och träna i ett ridhus en halvmil söder om Uddevalla. Där vi puttrar fram i makligt tempo blir vi omblåsta av en mycket speciell röd volvo. Hihi, säger vi bägge. Patricia. Sen var det bara att hänga på.

Tur att Zimla inte är lika tokig som sin Matte ;o) Nejdå, de är riktigt goa bägge två.

En annan tös som var riktigt go idag var Mindi. Här dansar hon och Husse pardans. Förmodligen var det "line dance" eftersom vi var i ett Western-ridhus.

Ina ville inte vara sämre och bjöd upp till dans hon med. "Take one step back and put the paws in the air!" Ingen var mer nöjd än Mindi.

Patricia konstaterar nöjt att vi har faktiskt tak över huvudet. Fast idag hade det nog faktiskt varit bättre utan. Vädret var riktigt strålande. Men det kan man ju inte veta i förväg.

Vessla bjöd på bra energi och gjorde snabba sittupp.


Ralf och Ingela tränade budföring med Aramis. Mmm... blir det godis nu, Matte?

Springa och hämta kampen är bra.

Jo, vi var ett gäng hoffar, en schäfer, och så var det den här med... uttalar mig inte om ras på den här bredkäftade grodan.

Det blev lunchdags och efter lite mackor blev det även tårta för att fira Jessicas födelsedag. Nu visade ju sig att Jessica inte kunde komma, men vi kunde ju äta tårta ändå. Mmmmums! Tack Jessica för att du fyllde år nyss ;o) Sen var det full fart in och träna igen. Patricia med blocket i högsta hugg ledde vägen.

Ina hjälpte Aska och Sandra med lite träning på klossen.

Här har vi schäfern Jarre som var med och tränade.

Åzzi ligger och tar igen sig efter ett träningspass.

Zimla fick ett pass med apporten.

Och så tränades rutan. Ni är riktigt duktiga!

Husse fick visst träna med en massa andra hoffar idag. Vessla var nog lite smått sotis. Här tränar Husse kamp med Dixi.

Och så här glad blev hon när hon fick vinna kampen. Dixi var dagens springigaste hoffe. När hon inte sprang och skällde på Husse så röjde hon omkring och skuttade.

Vi var en hel del folk på plats idag och hoffar. Det var skoj. Och det var riktigt gott om plats. Så här trångt behövde vi inte stå om vi inte ville det.


Tack alla för en jättetrevlig träningsträff! Det får vi allt göra om ;o) Ser fram emot att ses snart igen! Vessla gjorde en riktigt bra träning. Vi är fortfarande lite förvånade att det faktiskt funkar att träna med henne lös med så många roliga träningskompisar runtomkring, men peppar peppar, hon sköter sig. Det var bra energi och bra vilja att träna. Sen var hon ganska nöjd varje gång hon fick gå och lägga sig i bilen, liksom hon var nöjd när hon fick hoppa ut och köra ett pass till. Det känns mycket positivt.

3 kommentarer:

  1. TACK för en himla trevlig dag :-) himla tur att Jessica har fyllt år håller helt med :-D

    Vi njuter för fulla muggar efter dagen o läääängtar redan till den 12 om man inte ska klämma till med en gång innan dess :-)

    Kämpa på med den nya hemsidan.. spännande tycker jag i alla fall

    Kramisar

    SvaraRadera
  2. TACK själva för en toppen dag och för hjälpen. Helt super! Alltid lika härligt inlägg här som vanligt:) Snart igen!:) Stor kram Ps. Om du fick några fräsiga på Dixi när hon räjsa får du mer än gärna maila ;) Ds

    SvaraRadera
  3. Trevligt med en uppis,vi syns den 12 feb.
    Kram Inger&Lycka

    SvaraRadera