söndag 5 juni 2011

Minisemester

Vi gav oss av på en minisemester till Värmland och Husses föräldrar. Vessla och vi andra med trodde nog att vi hamnat i öknen, för uj vad varmt det blev. Vessla fick sig en dusch i slangen efter att ha spårat ett litet spår i skogen. Det verkade lite skönt att få svalka av sig, men helt nöjd med slangbad är hon inte.

Eftersom tvillingarna skulle komma på besök senare på eftermiddagen plockades en barnpool fram. Vessla blev så klart nyfiken.

Hmm... det rinner vatten här. Mmmm... gott! Vessla blev alldeles tokig och ville så klart bada i poolen och när hon inte fick det blev hon ännu galnare. Hon rejsade runt och skällde och tokade för fullt. JAG VILL OCKSÅ HA EN POOL! sa hon.

Så Husse och Tapio byggde en special-pool bara till Vessla. Några gamla bildäck och en presenning utgör en bra hoffepool. Den var klart roligast så länge vattnet strömmade in i poolen.

Fina tjejen.

En liten boll kom fram för att roa tjejen, och en liten stund var hon med på noterna, men det var allt lite för varmt.

Utställningsträningen skötte hon själv. Ställde upp sig bara så där och stod och spanade. Bra tjej!

Husse kunde inte låta bli, utan ville leka lite med bollen han också.

Tur att han har en duktig bollkalle ;o)

Nu är jag faktiskt lite trött Husse, så nu får vi vila lite.

Men Husse retades vidare.

Vattnet kom flygande över liten Vessla. Åhhhh....

... sluta nu Husse! JAG SA FAKTISKT TILL DIG ATT SLUTA!!!

Så kom då äntligen tvillingarna på besök. Poolen var ett populärt inslag. Att man sen kunde få Vessla till att vara med och leka var också poppis. Snäll Vessla. Kom här. Klapp klapp och sen snabbt upp med vattenpistolen. Tur att Vessla är så snäll!

När hon var alldeles blöt passade hon på att använda gräsmattan som handduk. Det är inte så ofta som hon rullar sig, men nu passade hon på ordentligt.


Vi hade en riktigt skön minisemster. Det blev hemresa tidigt på morgonen igår, för att slippa sitta i bilen när det var som varmast. Skönt att komma hem också. Får väl se om det händer något mer roligt i helgen som är värt att rapportera ifrån.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar