fredag 6 januari 2012

Träning på volvo-området

Underbart väder och en ledig dag = hundträning. Vi tog bilen ut till Volvo-området och la först ett spår, och därefter blev det ett pass med lydnadsträning. Passade på att ha kameran med mig idag. Vessla såg glad ut när hon gick fot med Husse. 

Vessla tvärnitar så i rutan att rumpan flyger upp ;o) 

Men sen ställer hon sig och står så fint i rutan. 

Kamplek med Husse.




Fina tjejen!

Här undrar fröken om Husse tänker tappa några godisbitar på marken.

Vessla fick leka med lite stenstoder efter träningen. Hon var lite skeptiskt till att krypa in under den här, men det gick ju fint. 

Tanken var väl inte riktigt att hon skulle flyga upp högst upp här, men hopp hopp sa lilla fröken. 


 Lite jobbigare var det att ta sig ner. 

Här var det ju tänkt att hon skulle ställa sig. 

Hopp över liten stenpryl.

Och så lite cirkushund, uppe på en rund stenboll.

Sen åkte vi för att ta spåret, men det glömmer vi nog helst. Gick alls inget bra. För mycket kaninskit och för ofokuserad. Bara att ta nya tag.

MyDog-utställningen har varit i gång i Göteborg i dagarna 2. I går var Matte där på besök och träffade en massa hoffar och härliga människor. Tyvärr var det ingen av hoffarna som fick CK varken igår eller idag, det känns ju lite trist. Men det var trevligt att få träffa alla och det blev ett ganska tungt lass hem. Många provpåsar med hundmat som delades ut gratis följde med hem, samt lite tuggben, ett nytt koppel och en reflexväst till Vessla. Hon blev väldigt glad när Matte kom hem. Efter att påsarna har landat på köksbordet cirklar Vessla runt det och anser att hon kan få en påse gott och blandat, det är ju nästan lördag ;o)

2 kommentarer:

  1. hej där, härliga bilder på tjejen, här vid kusten är det bara så blött överallt efter allt regnande så snart vet man inte var man skall vara. ha det bra.

    Hälsar Ayla o Axa i Läjet.

    SvaraRadera
  2. Halå!
    Va trevligt ni ser ut å ha haft det på Volvo området. Tråkigt att spåret inte löser sig:( Undra va det kan vara.
    Jätte kul och se dig igen Pia!
    Förhoppningsvis syns vi allihopa snart!
    Kram Ina med dogsen

    SvaraRadera