lördag 4 februari 2012

Lk2 Falkenberg bk

Sitter i soffan med ett glas skumpa och njuter av att det faktiskt gick vägen idag. Men det satt hårt inne. Det var på håret. Vessla var på riktigt spralligt busigt humör idag. Det märktes direkt när hon fick komma ut ur bilen. Det var kallt och snö på marken. Vessla formligen studsade fram på ett sätt som hon aldrig gör annars. 

Nedan följer några bilder ifrån dagens tävling. Fria följet gick hyfsat ok. Vessla höll positionen förutom i sista svängen då de kom lite väl nära hästhoppningshindren som avgränsade mellan kl 1 och 2. Där tappade hon fullständigt, men kom in i fotposition efter ett extra kommando.



Läggande under gång gick ganska bra. Lite långsamt ner. Men helt ok.

I inkallningen trampade Vessla lite snett när hon kom fram mot Husse och blev sen lite tokig och sprang förbi Husse en liten extra sväng innan hon vände upp och hittade positionen. Tävlingsledaren och domaren sa att det var ok att gå en liten runda på plan för att kolla att tassen var ok, och det var den, så de körde vidare. Sen var det rutan. Det luktade lite väl gott och Vessla siktade in sig på första konen, men stannade med de flesta tassarna i rutan. 

Apporten startade hon inte på första kommandot, men sen sprang hon ut bra, klippte apporten snyggt och skuttade tillbaka till Husse. Lite långsamt in i position och sen spottade hon ut apporten ;o)

Hopp över hinder. Snyggt utfört och 10:a! 

Innan fjärren fick fröken lite tokryck. Då blev hon helgalen och var bara tvungen att rejsa några varv runt funktionärer och plan. Med en hästskit i munnen, som hon plockade upp typ 3 gånger ;o) Det är tur att man kan se det roliga i att hunden visar upp energi på planen. Men det var väldigt skönt att det räckte till 160.5 poäng och därmed 1:a pris i Lk 2. Vi slutade på 7:e plats av 10 startande, men det kändes mindre viktigt. Ska försöka uppdatera hemsidan med fullständigt resultat. Måste bara komma ihåg ett lösenord ;o)

2 kommentarer:

  1. Grattis Björn o Vessla.
    Det gjorde ni bra.
    Man kan se framför sej hur hon tycker att livet är toppen med en hästskit i munnen.
    Många kramar Inger&Lycka

    SvaraRadera
  2. Grattis grattis. Det va väll underbart med sådan härlig energi:)

    SvaraRadera