måndag 9 juli 2012

Massagekurs och lite annat

Så har ännu en helg passerat. I lördags var det ganska obehagligt väder, klibbigt och varmt. Vi tog en promenad med Vessla, plockade kantareller och Vessla fick ett kort spår. Det var lite småtrixigt med många små svängar, men Vessla redde ut det. Hon gick dock över första pinnen, men plockade de andra två. På promenaden fick hon ha klövjeväskan för att träna lite. Så hon var nog ganska trött när vi spårade, men gjorde ett bra jobb! 

När vi kom hem från skogen, och väskan var avplockad, väntade hon inte ens på ett varsågod du får gå, utan gick bara raka vägen in till fåtöljen och dråsade ihop ;o)

På söndagen var vi på massagekurs för Belinda (hundpoolarn). Det var en trevlig dag.

Några olika hundar och mattar...

 ... och hussar var med. Här visar Belinda massage av bakben.

Linda och Pontiac var också med på kursen. Vi delade bil på vägen, och bägge hundarna skötte sig bra. Linda fick lite tips om Pontiacs ben. Hoppas att han kan bli helt bra!!

Vessla blev som tokig när hon fick syn på den här tjejen. Hon jobbar tydligen på Vesslas förra hunddagis, men vi hade inte träffat henne innan, då hon inte hade hand om inlämning och utlämning. Hennes hund var för söt.

Hon hade med sig en liten goseråtta, och den skulle ligga i munnen ;o) Så söt! 

Det var en trevlig kurs och vi lärde oss en del nytt. Så nu får vi fortsätta med massagen av Vessla och hålla hennes kropp i form.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar