fredag 13 juli 2012

Mera träning ;o)

I onsdag blev det en tur till GMBK för en träning. Vessla fick jobba lite med tungapporten, 1kg. Det gick bra. Kunde väl önska lite mer fart, men hon börjar gripa den ganska bra och någon gång fick hon också upp farten. 

Då blir det belöning med kamptrasan. Den har dock nästan gett upp. Bara slamsor kvar ;o(

Lite vila mellan passen.

Fina fröken väntar på inkallning.

Med plattform och ställande. Hon kastar sig verkligen på plattan.

Och stannar så att pälsen flyger framåt ;o)

Krypet behöver också tränas på. Nu kan hon krypa med lägre rumpa än hon gjorde tidigare, men bara ibland.

Duktig är hon i alla fall.

Framåtsändande jobbade vi också på. Saktagående från gruppen blev det.

Så tränas det på platsliggning. Vessla börjar återigen bli lite säkrare känns det som.

Plats utom synhåll. Husse står bakom Vessla och eftersom hon ligger med huvudet i backen så blir det bra träning. Husse testade ett första försök med att gå och gömma sig bakom klubbstugan också och även det gick bra! Det var väldigt länge sen vi körde med gömd Husse, så nu får vi ta det långsamt.

Vessla fick springa iväg för att få sin belöning och visst hittade hon våra ryggsäckar, men jag tror allt att hon dök ner i Mattes kameraväska och inte väskan med belöningen. Hihi...

På kvällen igår blev det ett kort pass nere på våran äng. Gräset är lite högre där igen. Men det blev en riktigt bra träning. Vessla var lite störd av några svampplockare som gick omkring i skogen bakom. Trodde nästan hon tänkte sticka och kolla in dem, men hon höll sig i skinnet! Det blev lite träning med tungapporten, 2kg, som gick toppenbra! förutom att hon hade svårt att se den i det djupa gräset, men hon nosade upp den och greppa den och sprang in med den till Husse. Det var första gången med 2 kg. En massa andra saker hann vi också träna på. Sen passade Vessla på att ställa upp sig, och Husse smög fram med mobilen. Så har fint stod fröken. Linda och Pontiac tittade förbi och vi stod och pratade en stund. 

1 kommentar:

  1. Tjenis! Jag har en sak till er ju ;-) Såg den för en vecka sen, hoppas den kan glädja er alla och att den kanske kan flytta i morgon söndag?

    KRAM

    SvaraRadera