fredag 16 november 2007

Lille storebror måste ju presenteras

Det är dags att presentera storebror Panda. Våran kattunge. Han föddes den 9 juni. Första bilden visar mamma Puma tillsammans med sina 6 ungar. Här är de alldeles nyfödda. Vi var närvarande vid födseln och hjälpte till med att klippa navelsträngar och så.
De små ungarna växte ganska fort och började busa och leka med varandra. På bild 2 sitter Panda tillsammans med syster Puma jr. De är 4 veckor vid det här tillfället. På tredje bilden så leker Panda med Lejon. De är 6 veckor på bilden.
Ungarna fortsatte att dia mamma Puma länge. Här ligger det ett gäng ungar på 9 veckor som trängs för att kunna dia. Fast vid den här åldern diar de nog mest för att det är mysigt.
Slutligen var ungarna gamla nog att flytta ifrån oss. Här är en bild som visar hela bunten. Alla 6 ungarna ligger faktiskt stilla länge nog för att vi skulle hinna ta en bild. Det krävdes mycket tålamod för att få den här bilden. Men visst är den go! Övre raden från vänster Grizzly, Panter, Lejon, Gråvarg. Nedre raden Puma jr och Panda.
Nu är det Panda som bor kvar hos oss. Han påminner mycket om en norsk skogskatt i utseende. Han är en härlig kille som gärna myser, leker och busar. Han har vant sig vid att få gå ut och trivs bra med grannarnas katter. Här följer två bilder som är tagna ganska nyligen. Han har vuxit en del från den där minstingen som han var när han föddes.

6 kommentarer:

  1. Vilken söt kille han är lille Panda! Gillar örontofsarna!

    SvaraRadera
  2. Det var mig en söt storebror! :)

    SvaraRadera
  3. Vilka sötnosar det fanns här oxå. : )
    Det är klart ni får låna bilder på de små.
    Ha de gott.

    SvaraRadera
  4. Gud vilken söt kissekatt..vill å ha en som jagar bort mösserna som jag tycker finns överallt...:(...men det var juh bara å välja...katt eller hund...då var det inte så svårt val....Nu väntar vi på 7-veckors bilderna av vildarna som jag hoppas att ida har tagit:)...så nu är det bara en vecka kvar....tills man får hämta dom små ljvligheterna...:)Ha de!!

    SvaraRadera
  5. Hej hej! Jag vill ju inte vara sämre än er andra valpköpare, så nu finns bilder i min blog.

    SvaraRadera
  6. Jag skickade ett mail till pias gmail adress med bilderna på vessla!

    SvaraRadera