söndag 11 november 2007

Så har vi då besökt Lillhärdal och valparna

Ja, i går var vi på besök i valplådan hos Bodil i Lillhärdal. Vädret var strålande och snön hade redan kommit. Det var helt ljuvligt vackert från Älvdalen och uppåt. Snön gnistrade på alla träden och vi bara njöt av att få vara i Sverige. För där känns det riktigt svenskt. Så nådde vi slutligen målet på vår resa och blev inbjudna ner till valparna. Det var matdags och alla 8 åt med glupande aptit. Även Ida ville passa på och äta lite, men tji det fick hon inte. Vi tyckte att valparna var mindre än vi väntat oss. Eftersom vi aldrig tidigare sett så unga valpar, så var det svårt att veta vilken storlek de skulle vara. Men alla var så söta och charmiga och busiga och småbitiga och underbara, precis som väntat. Vi fotade massor, och när vi väl laddade över korten till datorn så visade det sig att det var närmare 400 bilder som vi tagit ;o) Några av dem finns publicerade här på bloggen. Om ni kikar tillbaka några inlägg bakåt så finns individuella bilder på varje valp. Vill ni låna någon bild, skicka ett mail så kan ni få originalbilden.

Nu längtar vi ännu mer tills vi får komma tillbaka och hämta våran Vessla. Nu är vi ganska trötta efter en lång helg och vi kanske återkommer och beskriver mer från vårat besök en annan dag. Samt mer bilder ;o)

5 kommentarer:

  1. Hej Pia och björn,

    Helt otroligt...vilka bra bilder,
    Nu kommer den jobbiga biten..tre veckor återstår nu...Valparna var helt underbara när vi var upp på Fredagen och kikade...Hur go´a som helst...Många hälsningar från Vinna´s Matte Sandra!"!

    SvaraRadera
  2. Men vilken TUUUUR att ni fixat en blogg så man kan få "valp-foto-dosen" tillgodosedd den här vecka också! :)
    Vilken var det som ni föll för då? ;)
    Ha det bäst!
    anna

    SvaraRadera
  3. Hej igen...

    Kommer Så snart som möjligt att lägga in bilderna på vovvarna´s sida...Nu tog juh inte jag fullt lika många som ni men några blev det iaf...;)
    Ha de gott...
    //Sandra

    SvaraRadera
  4. Ojojojoj! Helt fantastiska bilder!
    Håller med Anna, det är bra att ni förser oss med fotodosen! :)
    Nu längtar jag ju ännu mer till jag ska få träffa dom små.
    Ha det gött!

    Kram Ida

    SvaraRadera
  5. Hej Pia och Björn...

    Nu har jag lagt in bilder på valparna...så ni kn gå in på vovvarna´s sida...

    SvaraRadera