fredag 16 november 2007

Två veckor kvar och nedräkningen fortsätter

Nu har valparna nästan hunnit bli 6 veckor och det närmar sig hämtningsdags. Bara två veckor kvar. Det känns som om tiden går oändligt långsamt, samtidigt som den skenar på i full fart. Vi håller på och gör om i hallen, väggarna målas om och trappan byter färg. Vi har nu jobbat för fullt i två veckor med att slipa, spackla, måla och fixa och dona. Planen är att det ska hinna bli klart tills Vessla kommer. Så att hon får lite ny fin inredning att tugga på ;o)


Vi längtar efter nya bilder på de små söta trollen, men i brist på det så lägger jag upp ett par bilder som inte visats tidigare. Här är det närkontakt som gäller och tugg tugg tugg.














Samt en rejäl puss. Snart kommer vi att ha en sån här liten sötnos, som tittar på en med beundran i ögonen. Som vill kela och busa och leka. Vi är väldigt förväntansfulla. Det känns som en väldigt härlig kull med valpar. Alla var sociala, trevliga och mysiga. Några var mer bitiga än andra och några busade mer än andra. Vi väntar med spänning på vilken av tikarna som kommer att bli våran Vessla.

Just det. I de förra inläggen så glömde jag att nämna att det går att klicka på bilderna och se en förstoring av dem. Som jag har sagt tidigare så får ni gärna låna bilder, men skriv gärna vem som är fotograf. Vi skickar gärna bilder på mail om någon vill ha originalbilder.

Nu ska man bara fördriva två veckor till. Sen börjar livet med hund igen. Längtar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar