söndag 5 september 2010

Helgen som gick

Våran jaktkatt Panda roar sig på bästa sätt. Här har han tydligen fått tag på en pippi. Han tappade taget om den en gång och plockade då snabbt ner den ur luften med en rak vänster.

I fredags blev det en snabbträning på Kungälvs brukshundklubb tillsammans med Patricia. För att få lite variation så fick Grosse vara med och träna. Han var pigg på att bjuda på en massa olika beteenden. Det här är dagens enda kort. Sen ösregnade det resten av tiden. Men det var en nyttig träning.

Över helgen blev det även ett snabbesök i Växjö. Vi firade pappas födelsedag med tårta och planka. Mmm... gott! Idag på förmiddagen innan vi skulle åka hem blev det en promenad runt Trummen. Vessla trodde glatt att hon skulle få gå lös, men det nöjet tog slut väldigt fort.

Hösten kommer verkligen med stormsteg, men den här helgen har vi haft riktigt fint väder. Klarblå himmel och ganska lagom varmt. Hoppas på liknande väder till nästa helg.

Fångade en skönhet på bild.


Nu är det söndagsbestyr som ska fixas, innan en kort vecka påbörjas. Kommer att vara ledig på fredag, för att kunna åka upp till RM. Ser verkligen fram emot helgen. Hoppas dock på bättre väder än förra året!

3 kommentarer:

  1. Har du fixat ledigt hela fredagen :-)

    SvaraRadera
  2. Jag har ledigt hela fredagen, men inte Husse. Vi räknar dock med att komma iväg vid 12-tiden härifrån.

    SvaraRadera
  3. Vi syns på fredag.
    Jag är uppe rätt så tidigt oxå.
    Kram Inger&Lycka

    SvaraRadera