söndag 17 juli 2011

Kort rapport från RM

RM gick av stapeln i Osby 8:e-10:e Juli i år. Och vi var självklart där. Redan på torsdagen möttes hoffariväst upp och hade en träning på planen. Det var härligt att komma ner en dag i förväg och hinna testa planen. Usca som precis börjat löpa fick köra en träning på uppvärmningsplanen. Vilken fart det är i henne. Hon har en skön stil när hon inte orkar bära på kongen längre, då hänger hon upp den på en av hörntänderna.

På kvällen samlades vi hos Inger och nyttjade hennes gasolgrill. Mmm... gott! Härligt att grilla tillsammans med goda vänner. Lyckades fånga några på kort. Först Patricia som ser helnöjd ut.

En glad Ina och hennes kille Stefan.


Så på fredagen började tävlingarna. Fredrik och Calle debuterade i lydnadsettan och klarade hem ett 3:e pris. Bra jobbat!


Husse och Vessla körde ett nytt försök på 2:an, men inte heller denna gången räckte det hela vägen fram. Vessla sprang ut till rutan och tog tag i plastbandet och roade sig. 0:a på momentet och därmed landade vi på ett 3:e pris.


Ina använde Husses nya "app" och räknade ut poängen under tävlingen. Här är Vesslas resultat.

Så blev det lördag och det var bruksdagen. Här sitter Patricia och Inger på första fotoläktarn. Bra placering. Såg att Patricia lyckats få en massa bra foton. Kika in på hennes hemsida för ett större reportage.

Jag fångade bara några av elithundarna under uppletande. Det var lite roligt att få se hur de jobbade.


Husse och Vessla körde lägre spår, men med bara 4 pinnar och inget slut, så tog dagen slut tidigare än vi hoppats. Nåja, vi får väl hem och träna mera spår och försöka igen någon gång framåt hösten kanske. Det verkade dock ganska vanligt att få med sig ett gäng pinnar, men tyvärr inte slut.

På söndagen var det utställning. Vessla mättes in i formatet XL och visade inte upp sig från sin finaste sida. Det slutade med Very good.

Så var RM över för den här gången.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar