torsdag 27 december 2012

En promenad i solsken och en busig Vessla

Fint väder idag, solen sken och det var någon minusgrad. Hemkomna och passade på att ta en promenad i skogen. Vessla fick posera lite i solskenet. Ser ut som att hon fått lite mer svans på sista tiden, åtminstone på den här bilden. 

Här har vi bra fokus!

Fina kickan!


Till slut kom kongen som belöning. Tjiho!

Vi busade som tokiga med Vessla idag. Jagade henne, kastade kongen och en massa pinnar. Här busar Vessla och Husse. Vessla passade på att nypa Husse i armen ;o)

Så underbart skönt med lite solsken. Det känns verkligen som att man behöver den där lilla dosen med sol just nu. Hoppas att det kan bli några dagar med fint väder. Sen kan det få bli riktigt skitväder på nyårsafton, helst dimma och ösregn ;o) Så kanske nyårsfirandet blir lite lugnare.

1 kommentar:

  1. ja skönt me sol men ingen skitväder på nyårs tack. Det är ju skit vid tolvslaget om det e dimma ;-( då ser man ju inget. Men denna halka som e nu är ju rena skiten, skiter snart i om vi inte har snö bara inte regn, snö is regn is snö osv... jag vill ha vinter!
    Önskar er en trevlig nyårshelg o va hade ni tänk för träning ? Ute, inne? Nyårsdagen kankse är lite ... ja vi får väl se.
    KRAm

    SvaraRadera