måndag 10 december 2012

Utställningsträning

Just hemkommen från lite utställningsträning. Kungliga hundar hade träningstillfälle inför MyDog, och Matte passade på att träna lite med Vessla. Hon lyckades få med sig Linda och Pontiac också. Vi hade det riktigt trevligt. 

Tyvärr blev det inga nya foton tagna, så ett gammalt foto fick komma fram igen. Det är i alla fall taget i rätt träningshall ;o) Vessla skötte sig jättebra! Lugn och duktig, men sprang ändå på bra när vi skulle springa. Hon står ganska still så länge man inte håller på för mycket med godis. Hanteringen gick toppenbra! Så Matte är himla nöjd efter dagen. Även Vessla verkade tycka att det var riktigt roligt! Svansen viftade lugnt. När vi inte var aktiva kopplade hon av riktigt bra. La sig på sidan och skulle ha Matte-kel. Att tänka på är: Ta långa steg när man springer, håll ryggen rak och titta framåt! Stå med rak rygg, och ställ ihop fötterna. Matte vågade till och med lita på fröken och släppte kopplet emellanåt för att kunna kika på hur hon stod, och hon stod så fint så. Omdömet för dagen var att hon var en jättegullig hoffe ;o)

2 kommentarer:

  1. VA bra! Vi ska iväg i morgon kväll på samma fast på annat ställe! Bara för att säga ngt negativt så gillar jag inte detta bevisa att du inte en robot ;-) tycker det e svårt att se va det står :-(
    *KRAMISAR

    SvaraRadera