lördag 7 maj 2011

Lite mera träning

Det har blivit lite lydnadsträning under veckan som gått. I onsdags besökte vi öppna träningen på GMBK. Där blev det träning på platsliggning med skott. Vi insåg nu när vi gick igenom bilderna att Vessla ligger faktiskt inte helt still vid skotten. Hon reagerar ;o) Fast det är inte lätt att se. Men tittar man riktigt noga kan man ana att öronen rör sig ca 1 cm...


Idag steg vi upp hyfsat tidigt, för att hinna ut innan det blev alldeles för varmt. Det hann bli alldeles för varmt ändå. Men Vessla fick ett par duschar med kallt vatten och då blev hon allt lite tokig!

Studsade runt och gjorde lekinviter och bjöd på lite energi. Härligt.


Vi jobbade avslutningsvis på lite länkar och passade på att filma det. Men det verkar vara svårt att lyckas lägga upp en film. Får se om det går att lösa.

Vi hann med ett spår idag också. Vi åkte ut mot GMBK och la ett spår som gick framför allt i skogen, men med start på ett fält och det korsade över ett mindre fält. Spåret var ca 600 meter. Vessla hade riktigt bra tryck i spårandet under vissa bitar. Dock återigen lite sämre på det där att plocka upp apporterna, som hon varit så bra på tidigare. Vi känner oss ändå väldigt nöjda, för det var verkligen härligt att se henne trycka på ordentligt i spåret.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar