torsdag 12 maj 2011

Mera träning

I helgen blev det mera träning. Vi gick bort till fotbollsplanen tidigt på söndagsmorgonen, men tydligen var vi inte nog tidiga, för efter bara ett par minuter kom ett pack med ungar för att spela fotboll. Attans tänkte vi och fick snällt flytta på oss. Men vi stannade kvar utanför planen och tränade. Egentligen är det ganska fint just där, med sjön i bakgrunden. Synd bara att vattnet är så orent att Vessla inte kan få bada. Men lite träning blev det i alla fall.

Här triggar Husse upp Vessla inför apporteringen.

Och upptriggad blev hon, för här flyger hon iväg efter den.

Fint grepp, men lite sämre fart på hemvägen.

Vi hade lite träningskompisar på planen. De trodde det var allmän godisutdelning, men när de insåg att det inte var fritt fram för alla flög de iväg. Vi bjöd in dem till platsliggning, men de föll inte för den idén heller.

Igår blev det en sväng till den öppna träningen på Kungälv Bk. Vi hade lite hopp om att Patricia skulle dyka upp också, men hon hade nog sämre väder i Stenet än vad det var i Kungälv, så det blev inget. Men vi fick en hyfsad träning ändå. Tyvärr var vi lite dåliga på att låta Vessla ligga och vila i bilen och det märktes att hon tappade lite i fokus. Vi har börjat jobba lite på länkning av vissa moment och eftersom vi hade tillgång till hinder idag så blev det länkning av hopp med apportering och fjärr. Det är dock en hel del jobb kvar i en del andra moment.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar