fredag 3 augusti 2012

Semestern har börjat

Fast redan innan den började fick vi trevligt besök. Annelie, Fredrik och Annelies syster Marie kom på besök (tors-lör). Vessla var övernöjd, sov hos våra gäster på nätterna för att se till att de hade det bra, såklart ;o) Härligt att ha er här! 

På söndagen åkte vi ner till Växjö. Skönt att komma ner och hälsa på ett tag. Vessla är så härlig där nere. Så fort vi kommer in så springer hon ett varv runt hela lägenheten för att kolla om brorsans katt är där. När det är kollat lugnar hon ner sig. Hon bryr sig inte alls om mina föräldrar utan tar det väldigt lugnt med dem. Inte helt normalt för Vessla att ta det lugnt med människor, men med dem har hon lärt sig att så ska det vara. Självklart passade vi på att besöka Hissö när vi var där. Vessla flög över stock och sten. 

Laddar inför ett bad!

Åh så härligt det ser ut!

Dags att dyka i och hämta en pinne.

En badande giraffhoffe ;o) Ibland kan jag tycka att hon har lite kort hals, men det handlar nog bara om att sträcka på den, eller?

Liten Vessla med sin pinne.

Tänker du kasta pinnen nu Husse?

Kom igen nu, kasta!

Jobbigt att nysa när man står i vattnet, blev en kalldusch.

Sen väntar vi på nästa kast!

Det blev ett försök på uppletande i skogen. Gick väl si och så. Några bra skick blev det, sen började hon tveka, fick hon verkligen springa ut så långt ifrån? Testade någon gång med att lägga ut korv i bakre delen av rutan, men då får hon ju tyvärr synintrycket av att någon är ute i rutan. Hmm... såååå svårt!

Efter att ha sprungit ett par löpor till i rutan, och sen ett spontan spår efter Matte som försvann ut i skogen. Det blev nog ungefär 500 m och fick ligga bara 5 minuter. Vessla jobbade ändå bra, och hade nosen i backen till stor del. Lite väl bråttom i början, men sen jobbade hon mer noga. Hon var nog ivrig att komma i kapp Matte. Sen blev det lite mer bad.

Passade även på att få till en träning på Växjö bk. En riktigt bra plan har de. Stor och härlig. Vessla fick träna sättande under gång, bra!

Bus och lek som belöning! Topp!

Galen Vessla på jakt efter bollsnöret.

Ett test med metallapporten, som gick bra. Lite mer tempo önskas, men det var varmt.

Lite stå bjöd hon på.


Hopp-apport som peppar peppar börjar funka riktigt bra. Behöver jobba på ingången med apporten, men övrigt funkar det riktigt bra!

Sändande mot grupp hann vi också testa igen. Fanns två figurer att låna och så fick Matte agera en tredje.

Det var ett par sköna semesterdagar i Växjö och vi kände oss riktigt utvilade när vi åkte tillbaka mot Göteborg. I går blev en lite stressig dag. Bilen skulle lämnas in på lite koll, Husse skulle iväg på massage, Matte ett besök på AF och sen lämna in iphonen på lagning, och fyra timmar senare åka och hämta en ny. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar