måndag 10 juni 2013

Film från högre klass spårtävlingen.

Söndagen den 2:a juni tävlade Vessla och Husse högre spår. Här är en liten video med valda moment, samt uppletandet som jag filmade. 

Tyvärr var det en bit ifrån att räcka hela vägen. Spåret gick inte så bra, så redan där var möjligheten till uppflytt körd. Tur i oturen var väl att de fick köra vidare och testa på resten av momenten. Det var ju faktiskt förhoppningen med dagen, att få testa alla moment. I slutändan av uppletandet skiljde det ungefär 2-3 sekunder från att nå godkänd poäng. Sista föremålet plockade Vessla strax efter att tiden gått ut. Det som var positivt med dagen var att trots att de kämpat runt över 2 km i spåret så orkade Vessla med lydnaden. De nya momenten framåtsändande, kryp, skall och till viss del tungapport gick rätt ok i tävlingssituation. Uppletandet gick även det ganska bra. Hon orkade jobba genom hela tiden. Hon sökte av det mesta av rutan. Det var nästan vindstilla så det var ingen lätt uppgift att hitta föremålen. Skrev visst fel på poängen i slutet 317,75 poäng blev det.

2 kommentarer:

 1. Du det var nog baske mig 1 sekund efter att tiden var ute. Hon hade ju faktiskt fått den i näsan innan tiden gått ut. Borde räknas ;)
  Leta grunt står på tränings listan då :) Vet ni vart fjärde föremålet låg??
  Jätte kul att se att hon fortsatte jobba hela tiden även där. Om man bortser från 0,8km extra spårande så gjorde ni en super dag verkligen!!
  Stor kram

  SvaraRadera
 2. Visst var det verkligen på marginalen, men men vi hade ju tur med tiden på spåret, så att vi fick fortsätta tävlingen. Sista föremålet låg vid den lilla granen som står grunt mitt i rutan. De hade ett föremål i vardera bakre hörn, fast en bit in i rutan eftersom det var så dålig vind. Och sen 2 föremål som låg betydligt grundare. KRAM!

  SvaraRadera