torsdag 19 mars 2009

Hmmm... förra helgen ;o)

Slutligen uppdatering från helgen. Det var fint väder emellanåt och kameran fick följa med ut. Dock tog batteriet slut :o( Så det fick bli att ladda batterier och sen fick kameran följa med ut en sväng till. Äntligen börjar det bli vår och Vessla har klättrat upp på berget och vaktar tomten. 

Hmm... ibland undrar man hur den här ska se ut när hon väl blir färdigvuxen... lite smal och långbent just nu, kanske ;o)

Panda är och hälsar på inne hos närmaste grannen. Vessla och Husse står och spanar över staketet.

Trött Panda.

Blev lite träning med Vessla. Här sitt-fint-träning med Husse. 

Inkallning med handtarget. Hmmm... undra om vi kommer att få hopp i ingången på inkallning i framtiden... nåja, det är ett senare problem ;o)

Snygg Panda sitter och vilar sig på en sten. Han håller koll på Husse och Vessla på planen.

Hmm... måste passa på och klia sig lite på ryggen.

Åååh, så gott!

Husse och Vessla tränar fotgång. 

Panda sprang runt och flirtade med alla som var villiga att ställa upp. Kel och gos, bus och lek. Han är allt lite rolig att titta på. Går rakt fram till dem som han vill ska kela med honom. Vi såg även en kille som kom och försökte locka på honom. Då är han kinkigare, ville inte riktigt komma fram, men sen kunde han ändå inte låta bli. Så han satt och kelade och busade med killens tröja en god stund. Och sen när vi gick hemåt så följde han med oss.

Men innan dess så hann Matte träna lite med Vessla också. Sitt fint ska vi lära oss. Fast jag lyckas inte få Vessla till att verkligen sträcka på sig, utan hon blir lite ihopsjunken i ryggen än så länge. Men vi får väl träna mera så stärker hon väl ryggen och kan räta upp sig mer.

Och så några bilder från rulla-runt-träning. Jätteosmidigt med långlinan, som snurrar sig om magen på henne, men Vessla kämpar på. Duktig tjej.


1 kommentar:

  1. Å va härligt ni ser ut att ha det. Har inte haft någon motivation att ta ut kameran, men förhoppningvis kommer den tillbaka=) Tack för era värmande ord vänner. Kramiz

    SvaraRadera