tisdag 31 mars 2009

Skrattar bäst som skrattar sist ;o)

Gick på promenad med Vessla längs en stig där jag kunde träna henne i att gå lös igen. Till en början gick det riktigt bra. Hon höll sig nära, lyssnade bra och var riktigt söt. Söt fortsatte hon att vara även senare, även om hon fick totalfnatt! Hon rusade iväg och tog ett dopp i ett träsk, och sen rände hon runt som om hon hade eld i baken. Fick efter en fördröjning in henne vid min sida och vi gick vidare. Hon fick fortsätta lös, och vi gick längs med träsket. Jodå, hon drog en gång till, rätt ut i mitten av träsket och badade igen. Sen blev det faktiskt koppel. Och en stinkande men glad och nöjd hoffe.

Men skrattar bäst den som skrattar sist och idag blev det jag som skrattade sist. HA, in i duschen åkte hon när vi kom hem, och usch vad otrevligt det är, säger Vessla. Men efter att hon blivit blöt så sitter eller står hon ganska snällt kvar i duschen. Hon skötte sig faktiskt mycket bättre idag än vad hon brukar göra. Blöööööt hoffe!

Sööööööt hoffe! Nu är duschen över och torkningen har påbörjats.

Sen vart hon lite fluffig efteråt. Nu ligger hon i bädden och vilar. Det var jobbigt att först springa lös i skogen och sen duscha.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar