lördag 23 maj 2009

Fotvägran

I går när vi var ute och tränade så uppförde Vessla sig väldigt konstigt. En bit in i träningen så totalvägra hon plötsligt att gå fot framlänges. Hon satt bara stilla kvar när Husse gick iväg. Och om hon väl följde med så var det väldigt slött. Vi funderade på vad det kunde vara, om hon hade ont, var slö, inte ville, testfas, för mycket krav, extern belöning, eller om det var något annat som störde henne. Baklänges fot gick lite bättre. 

Och fram emot slutet av träningspasset så fick Matte testa att gå fot med Vessla och då följde hon med och gick allert. Kan det vara att Husse ställer högre krav, eller är det ölhämtningsträningen som har för mycket krav och ställer till det? Eller var det helt enkelt så att Mattes torrfoder var mer intressant än Husses köttbullar? Efter det fick Husse testa igen och då funkade det. Då körde vi bara jättekort och bröt träningen medan det fortfarande gick väldigt bra.

Just Give Me A Smile!

Dricka ur flaska är både gott och roligt!

Mmm... vatten är gott!


En lång och hög Vessla


En flygande Vessla


Puss på dig Husse


Stenposering


Smaska öron är gott gott!


Lite stegträning också.


Sen blev det lördag och då blev det långpromenad. Ungefär 2½ timmes promenad. Vessla var ganska mör efteråt, men det var även Husse och Matte.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar