måndag 4 maj 2009

Lite träning

Igår blev det en liten träning på våran träningsplan. Fast den har nog förvandlats till allmän soptipp, som det såg ut. Grillare sitter där på eftermiddagarna och sen plockar de ihop skräpet i kassar och ställer jämte sopkorgen. Sen kommer måsarna i stora lass och öppnar påsarna och sprider ut skräpet. Idag blåser det ordentligt också, så nu är det utspritt över ännu större delar. :o(

Men lite träning fick vi till ändå. Vessla känns lite extra slö, men om det är löpet eller värmen som spelar in är svårt att säga. Men igår var det ändå ganska mulet när vi tränade så det är nog löp som påverkar henne mest. Många vattenpauser blev det i träningen.

Lite dragkamp hanns ju med.

Tänk om hon hade lagt i den här kraften och tyngden på mh:t... nåja. Det viktigaste är faktiskt att hon visar det i träningen.

Vi tränade på fotgång, ställande under gång och platsliggning. Det mesta gick väldigt bra, men det känns som att hon börjar testa lite på ställande under gång. Hon sackade av eller ställde sig innan kommando kom och det ger ju ingen utdelning. Bara att kämpa på.

Lilla robbin i munnen på Vessla. Roligt att få springa lite, tyckte hon nog.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar