fredag 29 juni 2012

Träning med Inger och Lycka

I går träffade vi Inger och Lycka på Kallebäck, för en liten träning. Först hade vi planerat att träffas några fler på Kungälv, men så blev det inte. Vi hade en trevlig kväll, med bra väder, lite väl mycket knott, men det blev bra ändå. Vi drillade Inger och Lycka i lite linförighet och de tränade även på läggande under gång.

Och så klart ställande under gång. Lite svårt att fokusera på träning när det är en massa störningar runtomkring. Det var två grävskopor i gång på planen och lite människor som gick omkring och inte hade där att göra enligt Lycka. Men så snart hon släpper dem så går hon så fint!

Vessla och Husse passade på att träna på framåtsändande igen. Matte och Inger fick agera grupp och ytterkanterna fick två stora koner utgöra. Vessla jobbade på, men var ibland lite långsam i galoppen. Saktamarschen gick ganska bra.

Retades lite med fröken Vessla. Hon fick en hel hög med olika apporter att hämta in till Husse. Hon stod en stund och funderade på vad vi ville att hon skulle göra.

Sen valde hon ut tungapporten och hämtade den först.

Därefter blev det metallen som hämtades.

För att slutligen plocka in träapporterna. Lite roligt att se henne välja tungen först. Undra hur hon tänkte då... om det är bara för att den är nyast?

Gjorde om en gång till. Då fick hon gå lite längre sträcka med apporterna.

Sen blev det lek med lilla kamptrasan.

Körde på med ställande under inkallning. Till en början stannade Vessla bra på klossen, men sen började hon tjuvställa sig när hon kom halvvägs till klossen. Stannade bra, men det var ju inte meningen att hon ska börja tänka såååå mycket själv. Gör om gör rätt. Får verkligen jobba vidare på att hon ska springa tills hon kommer till klossen, eller tills kommando kommer. 

Körde lite andra grejer också innan knotten drev hem oss. På hemvägen mötte vi den här luftbalongen. Såg så himla fräck ut. Var bara tvungen att få ett foto på den. Hihi... Tack till Inger och Lycka för en trevlig träning. Får se när vi kan få till nästa tillfälle!

2 kommentarer:

  1. lätt korkad va jag som bokade mig dubbel men inte nog me det för jag lyckades göra det en gång till igår så jag fick avboka en sak .. snurrig värre.
    Gött att ni hade det bra , vi hade oxå bra väder men när klockan gick o solen gick bakom träden så kom dom.... knotten även hos oss :-(

    vi har en sak till Vessla som vi tror hon blir glad för ;-)
    Kram o ha en bra kväll

    SvaraRadera
  2. Tack själva för en trevlig träning.
    När vi kom hem så fick hon mat sen sov hon.
    Det är jobbigt att ha koll på alla.
    Kram Inger & Lycka

    SvaraRadera