lördag 26 januari 2013

Lillebror är hemma

Så har han då äntligen fått flytta hem. Våran lilla goding. Han har presenterat sig, och Diesel kommer han att heta. Det förklarade han klart och tydligt. Efter morgonens dusch hos Tinka stack han snabbt in under dieseltraktorn, misstänker att han ville vara övertydlig. En sträng med diesel över hela ryggen ;o) Grabben har skött sig riktigt bra. Hälsade på Vessla, visade att han har respekt för henne. Åkt bil i många timmar. Lite gnäll och skrik den första biten. Stannade ganska tidigt så att han fick kissa, sen var han lite orolig en stund till och sen somnade han och sov gott. Lugn och fin. Rastade några gånger längs med vägen och han skötte sig exemplariskt! Han följer efter, om han inte går under fötterna på en. Är uppmärksam och helt vansinnigt söt!

Han har redan hittat några ställen som han kan krypa in under och gömma sig från storasyster.

Men kommer glatt fram om man lockar på honom.

Om man får tugga på Mattes skor så känner han sig trygg och nöjd.

Vessla kan inte riktigt bestämma sig för om han är en pipleksak som man får busa med, eller om man måste säga till honom att han ska sköta sig och visa respekt. Om jag knuffar lite på honom med en tass så piper han.

Men han är ju ganska söt.

Lilla storebrorsan var inte riktigt lika förtjust. Han som brukar vara så snäll. Fräste och morrade! Duktig kille!

Leksaker tycker Diesel om. Han hugger dem och släpar iväg med dem. Helst ska de läggas i hög under köksbordet, eller vid kattens klätterställning. Den kan man låna och klättra på, och den smakar gott att tugga lite på.

Nu tackar vi för oss för ikväll. Diesel ligger lugnt och stilla och sover jämte mig i soffan. En kvällskiss till och sen ska vi installera oss för natten. Tack Tinka för en helt ljuvlig valp! Vi hoppas att vi ska kunna förvalta honom på bästa sätt!

5 kommentarer:

  1. Lugnt o stilla? Ja, nattetid - och tack o lov för det. :-)
    Lycka till nu och låt inte hans söta uppsyn lura er.

    mvh Syster Grappa m familj :-)

    SvaraRadera
  2. Vilken mysig liten kille, hoppas du får sova några timmar i natt.
    Kram Inger&Lycka

    SvaraRadera
  3. Vad söt han är. Lycka till med honom säger vi från Läjet samt Ayla o Axa

    SvaraRadera