fredag 20 februari 2009

SNÖ!!!!!!

Det är faktiskt lite snö ute idag! Helt otroligt. Det ligger ett par cm. Vessla och jag var nyss ute och busade en stund på planen. Vessla fick ha sele och långlina på sig, men följde mig ganska duktigt. Framför allt efter att hon släppt pinnen som hon envisades med att tugga på. Och när Matte kastade sig i snön och rullade runt lite så var hon ju tvungen att kolla om Matte tappade några godisar eller inte.

Söt och snöig Vessla. 

Hon hoppas nog på att Husse kommer hem snart så att det blir en tur till i snön.


Beklagar förresten att det är lite dålig kvalitet på bilderna, det var bara mobilen som fick följa med ut i snön. Låg på mage och fotade ;o)

På morgonen idag mötte vi återigen Nemo, men idag blev det promenad istället för lek. Tanken var att de skulle få springa av sig efter promenaden, men då var planen upptagen med andra hundar. Attans. Det tog bra länge innan Vessla började gå någorlunda bra i kopplet idag. Just när hon började lugna ner sig första gången kom en lös boxer-liknande hund springande rätt ut ur skogen. Ingen Matte eller Husse, men en vissling och hunden stack in i skogen igen. Vessla hade bra gärna följt efter. Men vi går vidare. När hon återigen börjar lugna ner sig så möter vi en annan hund, som Nemo ryker ihop lite med. Vessla går upp i varv och vill mest leka med allihopa. Men efter det fick hon tid att lugna ner sig.

La förresten upp en liten film på hemsidan, en inkallning över isen som vi besökte förra helgen.

1 kommentar:

  1. hej hopp i snön... '

    Så nu är allt som det ska vad det gäller vädret igen, +4 grader och blääää ute....

    Vi fick massa snö i går men jag hade gärna som vi haft det i några veckor, lite snö o kallt o härligt, nästan nysnö varje dag och så det hela tiden är vitt o fint, nu är det väl bli mörkt äckligt kladdigt och nolllust att gå ut igen.

    Det är ju trevligt att ni ska åka o hälsa på Usca o tråkigt att ni inte kommer på träffen. Men som sagt vi ger inte upp, det kommer ju fler o det är bara att bjuda in till en träff så får vi nog till det nån gång att det passar i tiden *ler*

    Ha en trevlig söndag

    Kram

    SvaraRadera