lördag 21 augusti 2010

Ändrade planer

Nu siktar vi mot skyarna ;o)

Det blev lite ändrade planer idag. Vi skulle åkt till Vänersborg på hoffeträff, men eftersom intresset var lite för litet och de som ville träffas alla kom härifrån så var det bättre att flytta träffen till Kungälvs bk. Vessla var helnöjd! Se på henne bara. Heltokig!

Zimla hoppade höjd, eller var de tre-steg hon tränade inför? Hon hade i alla fall en sjysst hoppteknik med ett extra hopp.

Lilla Älza utvecklas mycket mellan gångerna. Hon följer Matte uppmärksamt och vill verkligen vara med och träna.

Uppställning. Blå bussar i bakgrunden och liten Bell på bänken. Är man liten får man nyttja alla möjligheter att komma högre upp i världen.

Vessla tränade idag med förnyad energi. Hon var med och hon var pigg. Och hon tränade lös förutom under linförighetsträning.

Efter ett kombinerat apport och sen hopp över hinder så får Vessla springa till externbelöningsskålen. Hon tittade lite på Patricia och Anna med hundarna, men siktet var helt klart inställt på skålen! ;o)

Vackra Baxi som tyvärr inte är med på träffarna så ofta nu förtiden. Hoppas att det blir lite oftare igen.


Det blev en trevlig dag, trots ganska grått väder. Och det var skönt att slippa åka hela vägen till Vänersborg faktiskt. Synd att det inte var lite fler hundar bara. Men vi får hoppas på fler träffar.

Jag ska väl försöka uppdatera lite mer vid ett senare tillfälle, från förra träffen då något högst oväntat inträffade på plan, och från senare delen av semestern. Men det har bara varit så fullt upp med saker att göra att uppdatering av bloggen har ramlat neråt i prioriteringen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar