torsdag 5 augusti 2010

Spår, träning, svamp och sjöutflykt

Vessla ligger och vilar lite innan ett spår hemma på husses föräldrars gräsmatta. Hon passar bra in mellan blomkrukorna.


Spåret gick väl sådär. Vessla hade inget riktigt drag men gick bra i vissa delar. Vi behöver spåra mycket mer om det ska bli något av det hela.


Sista fyndet i spåret var bläckfisken som Vessla stolt hoppar omkring med. Här visar hon upp lite mer energi.


Efter spåret körde vi ett kortare pass lydnad också. Det började med lite enkel fotgång där rakorna såg bra ut men lite sämre vinklar. Det är väl energin som spökar där också.


Robin är alltid kul att få tycker Vessla. Hon visar även upp sitt utställningssteg här.


Vi hann även med en tur i skogen och sprang på dessa små godingar. Ganska mycket blev det också. Efter fyndet gick vi vilse och blev i skogen någon timme extra.


Några av de finaste svamparna.


Usch. Usch vad tråkigt det var att rensa på kvällen. Kul att plocka men tråkigt att rensa. Borde det inte finnas bra teknik för detta år 2010???


Idag torsdag blev det en tur på sjön istället. Vessla fick följa med och hjälpte stundom till att paddla med tassarna, men då blev det genast lite vingligt. Hon skötte sig bra i "båten" iaf och vi fick inget gemensamt dopp.


På slutet fick Vessla hoppa i och sen drog vi från henne så att hon fick simma runt lite. Oj vad hon paddlade på, men oj vad trött hon var mot slutet. Hon frustade och tyckte nog att vi var hemskt elaka som inte lät henne åka med. Men när hon inte simmar bra i poolen så får vi ta till alla knep som går.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar