fredag 25 maj 2012

Träning på Kallebäck

Liten gnutta svalare väder igår, bara 22 grader. Trots träning kvällen innan så visade Vessla upp god energi. Bra leklust.

Fina fina gumman.

Kanske lite överdrivet tuggande på apporten... hmmm...

Men krypet gick verkligen toppenbra. Funkade även att köra i kedja!

Linda och härliga Pontiac var också med på träningen. Kanske var det därför Vessla var så glad. Det var länge sen vi hade möjlighet att träna tillsammans med dem.

Inkallning funkade bra, men först på andra försöket. Första gången tvärnita hon innan hon kom ut i solen. Lilla tösen. Snyggt ställande var det dock.

Pontiac visar upp sin fästingbortjagare. Spännande att se om den fungerar.

Framförgåendet var bättre idag. Lite mer fart i fröken genomgående.

Pontiac testade att sitta fint och det gick ju bra!

Vet inte riktigt vad Vessla testade här, men lite cooolt ser det ut.

Så var det dags för gemensam platsliggning. Något oväntat hände. Helt plötsligt så gick den här killen ut och gick runt hundarna.

 Både Vessla och Pontiac och de andra hundarna som låg plats klarade störningen toppenbra. Vessla lyfte inte ens på hakan! Det här har vi inte testat tidigare. De låg plats i 4 eller 5 minuter och Vessla hade hakan klistrad i backen hela tiden.

Efter toppenbelöning så blev det lite mer småträning. Vessla verkade glad på planen idag. Hon tittade på en del andra hundar, men istället för att låsa sig på dem så viftade hon glatt på svansen åt dem. Inte ens på parkeringen gruffade hon på någon annan hund utan höll sig cool. Trevligt att du hängde med Linda, hoppas att vi kan köra någon mer träning ihop snart!

1 kommentar:

  1. TJenare! Toppen bra platsliggning men frågade dom inte ens innan?? Tänk om ni hade en hund som var rädd för främlingar :-( Verkar som om ni har en del skugga på planen, skönt. Vi var oxå o tränade lite igår men ja vad ska jag säga, knotten kom o jag blev rabiat. Men det vi tränade på ihop jag o Zimla DET gick bra.

    KRAM

    SvaraRadera