lördag 13 juli 2013

En skogsutflykt

Måste ju hitta på något skoj också. Så på kvällen idag drog Husse, Diesel och Matte ut i skogen. Det blev lite spontansök. Har inte kört något sånt tidigare, så det var verkligen dags. Husse fick leka loss lite med Diesel med bollarna och sen springa och gömma sig. Diesel flög ut i skogen efter honom. 

Andra gången förflyttade sig Husse från ställe 1 till ställe 2 medan Matte och Diesel gick åt andra hållet. Nu blev det vind/ljud. Diesel vindade så fint så jag tänkte att han får gå på bara vind, men då missuppfattade Husse och ljudade. Inga problem sa Diesel och sprang ut.

3:e gången blev det bara vind och det löste Diesel det också. Det var skoj att se honom satsa så friskt ut i skogen ;o)

Äntligen fick Diesel en egen sele. När vi var på utställningen kunde Matte inte låta bli. Nu är Diesel man nog att bära rosa. Han har ju börjat pinka på 3 ben och även gjort ett försök till att få markeringskissa mer än 1 gång på en promenad.

Man blir törstig av att flänga runt i skogen. Husse hjälper till med lite vatten.

Det var lite högt gräs att gå igenom.

Det här är verkligen hoffe för mig. Tokiga ögon, tungan på sne och fladdrande öron.

Men att lugnt följa efter Husse gick bra det också, åtminstone efter att man fått köra lite sök.

Vessla fick en egen tur tillsammans med Husse tidigare på eftermiddagen, så hon fick stanna hemma den här gången. Tror hon var ganska nöjd med det. Har rensat henne på fästingar och ska väl ta och göra detsamma med grabben nu. Otäcka otrevliga otyg! Sen är det dags att sparka på grillen, eller på gubben så att han sparkar på grillen för nu kurrar magen!

1 kommentar:

  1. hej där, det hade varit kul att träffa er med men efter den värmen på fredagen så orkade vi inte sitta en sådan förmiddag till. Det är ju typiskt att det gick fort då. Men vi såger stort GRATTIS till era resultat. hade varit kul atts e pojken men vi får se, kanske tar vi en tur uppåt vårgårda, vädret avgör för vi har inte anmält våra. ha det bra

    SvaraRadera