torsdag 17 september 2009

Simträning

I går var det dags för simträning igen. På väg dit möts vi av en ovanlig syn. Jag säger bara tur att vi hann stanna. För ut framför oss på vägen (Söderleden) klampar den här stora tösen. Tur att man sitter med kameran i knät, för det var knappt att jag ens hann knäppa en bild innan hon skuttade iväg igen. Snacka om att pulsen gick igång. Puh. Vessla talade förresten om för den att hon minsann var större och bättre och gud vet vad hon mer sa... fast hon var nog nöjd att hon satt säkert i sin bur i bilen och inte stod jämte den ;o)

Men vi kom fram till Kungsbacka utan några missöden. Vessla åkte in i duschen och sen var det dags för simning. Efter senaste gången beslutades att hon inte skulle ha flytväst idag, utan bara en liten flytring på rumpan. In i vattnet med henne och en hel del vatten plaskade hon ut, innan hon lugnade ner sig och simmade på bra.

Vet inte riktigt hur länge hon fick simma den här gången, men det var nog någon minut mer än förra gången. Och hon höll igång bra.



En liten pipleksak fick hon jaga och det var ganska poppis, även om hon såg ut som att hon mest ville mörda alla när hon inte fick nå fram till den. Oj vad hon tog i och kämpade. Duktig tjej.


Efteråt blev det lite laserbehandling. Det är fortfarande ett litet område som är inflamerat, men det minskar stadigt och hon har börjat bygga muskler. Den här gången njöt hon bara av laserbehandligen och det var skönt att se. Hon var nog lite trött också. Men idag är hon sitt vanliga pigga jag, så det var nog inte för hård träning igår heller. Vi slapp stöta på älgar på hemvägen och det var riktigt skönt. De är stora bjässar när man ser dem så nära.

3 kommentarer:

  1. Härligt å läsa att det går stadigt framåt! Stor kram på er alla

    SvaraRadera
  2. Gôtt!!

    Ja nog är dom stora djuren, helt klart bättre att träffa dom på tv, eller på långt avstånd med stora objektiv *ler*

    KRAM o ha en bra dag

    SvaraRadera
  3. Och idag körde någon på en älg någon minut framför mig på vägen hem från Stenungsund innan Kungälv. Läskigt!

    SvaraRadera