torsdag 26 juni 2008

Träning på GMBK

Igår for vi ut på öppna träningen på GMBK. Det var en ganska fin kväll, men knotten duggade tätt. Träningen gick väl lite si sådär. Det var ju ganska länge sen vi faktiskt var på klubben och tränade och på senaste tiden har det mest blivit lite träning inomhus. Men vi började med att Vessla fick bjuda på blandade beteenden och det kom fram ett gäng, däribland läggande och sen hopp upp.


Vessla gör en specialversion av att sätta sig upp från liggande. Hon har lagt sig till med att ta i med sådan kraft att hon flyger upp hela hon. Hmm... får nog modifiera lite.

Sånna här småkryp störde väl egentligen inte träningen. Men det fanns väldigt gott om dem.


Här sitter en på min sko.


Lite träning på platsliggning blev det också.


Och sen en massa lek och kamp.



En paus i lekandet.


Och lite träning på fotgående. Ja, husse backar än så länge, men vi har börjat vända upp och gå i rätt riktning ibland också.


Vessla var väldigt störningskänslig igår och hade svårt att fokusera på träningen, så det blev en hel del störningsträning. Då gick det lite bättre ett tag. Men tjejen som höll på och tränade med sin kelpie var väldigt intressant, speciellt när hon ropade kom. När vi hade en paus och Vessla skulle vila lite så kämpade hon för fullt för att få springa bort till den andra tjejen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar