måndag 28 juli 2008

Extrem passivitet i värmen...

Vi tar det extremt lugnt just nu. Små korta promenader på dagen och en lite längre framåt kvällen. Utöver det ligger vi mest inne och slappar och vilar bägge två och ibland alla tre. Husse har börjat jobba igen efter semestern, så han är nog den som har det svalast av oss alla just nu. Vessla har passat på att börja fälla pälsen och det i stoooora tussar. Jag har nog aldrig sett en hund fälla så som hon gör just nu. Fortsätter det i den här takten så blir det en konstig stor nakenhund som vi kommer att ställa i Vimmerby ;o)

Träning har det knappt blivit någon alls sen värmen kom. Det är bara för varmt. Vi försöker göra lite små saker på kvällen när det väl börjat svalna igen, men inte mycket. Någon inkallning och lite konglek.

Panda gömmer sig i skogen under hela dagen. Det är väl där som han kan hitta lite svalka. Ibland när vi kommer gående så poppar han ut ur skogen och följer med en bit, för att sen för det mesta försvinna i skogen igen. Men vi brukar hitta honom på kvällen och ta in honom, så att han sover inne i alla fall.

1 kommentar:

  1. INTE ENSAM!

    Hej i värmen, jag kan lova att du inte är ensam med en naken hund, Grosse är en i det närmaste! Det finns fortfarande lite kvar helt uppenbarligen för det kommer ännu tofsar med lös päls.

    Nu är det snart 16 dagar kvar till Vimmerby! *ler* Skall bli så himla roligt

    SvaraRadera