onsdag 23 juli 2008

Lek med Silver

Vi var ute och jobbade lite i trädgården när Kristina och Silver tittade förbi. Det var verkligen jättelänge sen vi såg dem senast. Vessla var inne och latade sig när de kom på besök, men när vi gick in för att hämta henne blev hon helt tokig. Hon visste inte till sig av glädje. Hon nosade och nosade och nosade. Sen gick vi i alla fall ut och då studsade både hon och Silver av glädje. Vi tog oss ner till planen, med en hel del stretande. Och sen fick de leka. Till en början var Vessla lite väl på och Silver tycker att det blir för mycket, men efter en time out så gick det bättre.


Men energin hos bägge hundarna tog slut ganska snabbt. Det var ju ganska varmt ute. Vi såg tydligt hur Vessla sökte sig till skuggan och när hon sprang lite så var det för att snabbt ta sig från en skugga till en annan ;o)


Men självklart jagade de varandra en del.


Sen fick Silver en tennisboll och då sprang han runt lite extra. Han skulle reta Vessla med den och släppte tennisbollen emellanåt, men så snart Vessla kom närmare så tog han bollen själv.


Snygging Silver



Vessla visade slutligen lite respekt för Silver, som blev tydligare i sina signaler när han hade bollen. Det var verkligen härligt att få se dem igen tyckte vi alla.

3 kommentarer:

  1. hej i värmen!

    Nu är det sommar så det rinner av det *ler*
    Själv har jag som sagt varit med valparna och nu är det ju stekhett redan när man vaknar, eller för den delen somnar.

    Snart är det Vimmerby ser fram mot det massor ,sen måndagen efter det så kommer våran nya meddlem hem. Hon mår bättre av att vara kvar där än att åka fram o tillbaka, jag kan ju åka fram o tillbaka istället *ler*

    Ha en skön lördag

    SvaraRadera
  2. Söta bilder, vet inte om jag skrivit de förut. Men Sagas första kärlek och lekpolare va också en vit herdehund..han hette Zingo :)

    Va stor hon blivit föresten!

    Ha en trevlig helg
    Mikaela o company

    SvaraRadera
  3. Vi bara klagar o klagar, inte bra väder för det regnar, nu vill vi inte för det är FÖR varmt och värmen skall hålla i sig denna veckan med. Det är bara att tacka för att man har möjligheten till att åka o bada. Men inte ens det är kul i hettan, massa getingar som tycker att deras största jobb nu är att terra o sticka människorna. Ja man är helt klart aldig nöjd...

    Hoppas ni får en bra måndag
    Kram

    SvaraRadera