söndag 25 januari 2009

1-års kalas (hoffeträff)

Så har vi då haft våra hoffeträffar i 1 års tid. Eller egentligen så är det lite mer än 1 år, men vi firade i alla fall. Dagen till ära så hade vi bjudit in en instruktör vid namn Ann. Trots det dåliga vädret, snöblandat regn nästan hela dagen, så hade vi det bra. Vi jobbade i pass om 10 minuter per ekipage, och resten av gänget skulle väl egentligen varit med och lyssnat, men det blev mest en massa skvallersnack istället. Vi skyller det på vädret. Först ut att träna var Simba med Matte Satu. 

Akrobatik av Anna för att belöna lilla Bell. Jämte sitter Baxi och hoppas på att hon också ska få en godbit.

Här sitter Simba och spanar på Zimla med matte Patricia som är ute på planen och tränar.

Tennisbollen är nog en favorit för Zimla.

Vessla fick sig ett pass i att lyssna på Husse och inte smita fram till alla andra. Då blev det så här mycket folk på planen. 

Och så här gick det om hon smet fram till någon. Husse sa ifrån på skarpen och samtidigt kom det ett rejält ryck i linan. Det var allt lite obehagligt sa Vessla och så höll hon lite bättre koll på den där Hussen.

Mona-Stina och Inez, som börjat löpa, fick träna på en egen plan. De jobbade på bakdelskontroll.

Här står mössgänget och pratar. Det är Mona-Stina som stickat så fina mössor. Riktigt charmiga.

Sen passade vi även på att fixa i ordning planen. Det står ett träd precis jämte planen vars grenar vi retat på oss riktigt länge. Nu tog Stefan tag i det och sågade bort ett par grenar under övervakning av Sanna.

Här har vi mor och dotter, Sally och Alice. De är väldigt lika i utseendet.


Mitt på dagen tog vi oss en skön paus i Sannas kök. Efter att ha ätit mat så blev det även 1-års tårta och kakor. Mycket gott och riktigt skönt att komma in och värma sig. Vi hade en riktigt trevlig dag, men vädret drog ner intrycket en del. Hoppas på lite varmare dagar framöver.

Idag har det blivit en slappardag. Husse blev ännu mer förkyld efter gårdagen och Matte sitter mest i soffan och hänger. Stackars Vessla, har knappt fått en ordentlig promenad ens idag. Men just nu ligger hon i sängen jämte Husse och verkar ganska nöjd ändå.

2 kommentarer:

  1. Fina bilder och kul uppdatering. En liten rättelse bara: Sally och Alice är inte systrar, dom är mor och dotter.

    SvaraRadera
  2. Ooops, var visst inte riktigt vaken idag. Jag skyller allt på minnesförlust och förkylning ;o) Tack Mona-Stina för att du rättade mig.

    SvaraRadera