torsdag 29 januari 2009

Vessla då...

Vad händer med Vessla då? Inte mycket för att vara helt ärlig. Husse har varit sjuk och mer eller mindre sängliggande sen hoffeträffen i helgen, och Matte har heller inte varit helt pigg. Det har blivit lite promenader, miniklickerpass inne och massor med ligga och hålla Husse sällskap i sängen. Men Vessla har inte protesterat speciellt mycket. Hon tar visserligen tillfället i akt och vaktar huset lite extra, men men. 

Det känns som om Vessla har blivit mindre på senaste tiden. Ja inte på höjden då, tvärtom. Men dels att hon har blivit smalare och så har hon fällt en hel del päls. Det har blivit lite mer frekventa borstningar, inte helt uppskattat. Men sånt får hon bara stå ut med ;o) Så nu är hon nog nästan lika liten som hennes systrar Vinna och Vixxie, så även hon har fått smeknamnet räkan. Men det är nog en övergående fas. 

Vi avmaskade henne i veckan bara för att säkra upp att det är inte därför som hon blivit smalare. Måste ta och väga henne snart igen. Kan även avslöja att hon gjort sin första riktiga stöld. Jag höll på och fixade lite lunch och hade dukat fram på soffbordet. Jag stod i köket och fixade med det sista och Husse stod nog vid köksbordet, och när vi vänder oss om, så står fröken och smaskar på en macka. Då hade hon redan hunnit slänga i sig den första mackan. Morr! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar