torsdag 1 januari 2009

Planer för 2009

Vessla har vuxit en hel del på det här året. Här kommer en bild från 1 år sen när Vessla var ungefär 12 veckor och nedan följer ett par nytagna bilder nu när hon är snart 15 månader. 


Hmmm... skulle man lägga upp några planer för det här året då? Svårt. Men debut på tävlingsplan, det tycker jag Husse och Vessla får hinna med. Förhoppningsvis både lydnadsetta och appell, men vi får väl se hur det går. Vi får ju först se till att lyckas med att hålla henne kvar på planen, utan långlina ;o) Därutöver har vi väl tänkt att ställa ut henne några gånger under året. RM i gävle lär det ju bli. Gävle kanske vi får besöka innan dess också. Tanken är väl att Mh kommer att gå av stapeln där nån gång nu på våren tillsammans med resten ur kullen. Det ska bli väldigt intressant att se hur det går för dem. Höfter och armbågar ska ju självklart röntgas, men det blir nog först framåt sommaren. Och sen lär det väl även hinnas med något/några läger och en massa träningsträffar! Det ser i alla fall jag fram emot.

1 kommentar:

  1. Skall ni hänka på till Västras läger i maj i år? Det tycker vi=) Gott nytt på er. Hoppas det blir träff snart=) Kramiz

    SvaraRadera