onsdag 7 januari 2009

Utställning MyDog

På måndagen var vi och tittade på utställningen MyDog. Vessla fick ligga hemma i sovrummet och lata sig eftersom hon inte skulle vara med. Vinna däremot skulle ju ställas ut. Jag hade kameran framme och fotade lite. Men jag fick känslan av att hoffarna var lite trötta. Gäsp.

Hmmm... Matte, du stryper mig.

Det var en hoffe som sjöng O sole mioooooo.

Mmm... gott med godis!

Några bilder på Vinna också. 

Vet inte vad som hände med den här bilden. Men det blev lite cool effekt.

Vinna fick en 1:a och Hp, och blev bästa junior, fast det krävdes inte så mycket för det, eftersom hon var ensam i klassen. Tråkigt med så lite hoffar. Det var bara 13 med.

Här är ett foto på Dina (Bergenhovs kennel), som kom som andra bästa tik med Ck.

Vinnare blev Toni från Bergenhovs kennel, BIR med Ck. För fullständiga resultat kika på Bergenhovs hemsida.


När vi kom hem på eftermiddagen, efter att ha handlat en del hundprylar på mässan, så var Vessla så pigg och ville leka och busa medan Vinna var så trött och bara ville ligga och vila. Vi fick träna lite klickerträning med Vessla på kvällen för att trötta ut henne. Det är sällan hon är så allert som hon var då. Härligt visserligen. Vi fick en relativt lugn kväll i alla fall och käkade pizza i soffan.

På tisdagsmorgonen åkte Sandra och Vinna hemåt igen. Vi var nere och lämnade av dem vid tåget. Kändes trist att släppa iväg dem igen. Nu dröjer det nog tills någon gång i April innan vi ses igen. 

Just det, glömde att berätta att Vessla vallade Vinna emellanåt inomhus. Hon visade klart och tydligt att när Panda var på ovanvåningen så fick inte Vinna gå upp. Vessla såg till att klämma sig in på rätt sida om Vinna och knuffa bort henne från trappan. Det var riktigt roligt att se.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar