onsdag 10 september 2008

Min fina viktkurva

Matte och Husse påstår att jag har blivit tjock och att jag ska tvingas banta. Förstår inte riktigt vad de menar, men det låter inte så skoj. Husse försökte väga mig idag, och det var knappt att han orkade lyfta mig. 34.4 kg väger jag nu. Det är väl inte så farligt. 34.4 kg vild Vessla, helt enkelt. Jag satsar på åtminstone 40 kg ;o) Och höjden ska vi inte ens prata om ;o)

4 kommentarer:

  1. Vilse välkomnar syrran till tungviktar-klassen! Big is beautiful, the bigger the better och allt vad det heter! :)

    SvaraRadera
  2. Ja, jag tyckte det såg ut så på bilderna på brorsorna att de var lite mindre. Men de kommer nog ikapp och växer om Vesslan snart. :)

    Nog syns det att de är syskon allt, Vilse och Vessla. Även Vinna och Vega liknar våra mer, med sina ljusare tecken. Fina är dom allihopa syskonen V!

    Jag förstår att du inte vill att Vessla ska bli tyngre. Jag tycker att lilla Rista är lagom med sina 29 kg :) Lite plats tar hon oxå, till skillnad mot Vilse som breder ut sig överallt.

    Klart vi ska ses live nån gång! Jag är jätteledsen att jag missade lägret, men nolle-p gör att jag har en del att ta igen i skolan.

    Ha det så bra! Kram

    SvaraRadera
  3. Hej Pia & Björn....Bara för att ni har vägt Vessla var jag in på djuraffären och gjorde detsamma med Vinna...och det stämmer som jag sa att hon väger strax över 31 kg...närmare sagt 31.2..så det stämmer nog på höjdskalan som skiljer dom åt...Tihi...Ta hand om er och ha de gott...Kramizar från oss...;)

    SvaraRadera
  4. Nej nej säger Vessla.. Jag är inte tjock.. Bara litten svullen pga löp*skratt*
    Hon väger nästa 10kg mer än Mindi.. galet=) Hoppas allt är bra med er alla! Å a.. Öland var toppen=) Kram

    SvaraRadera