måndag 26 maj 2008

Promenad

Igår blev det en promenad i det härligt sköna vädret. Vi passade på att träna med att låta Vessla gå lös. Hon har ju lite tendenser till att vilja utforska världen på egen tass, så vi tog med oss extra bra belöningar. Här vänder hon upp och rusar iväg till Husse.


Där blev det blöt kattmat som belöning. Mums, sa Vessla. Det var nog riktigt gott.


En ny kampleksak fick även den följa med i skogen och den funkade bra, tills Vessla började bli trött. Men på den här bilden hänger kampen bara i Husses hand och Vessla håller fin kontakt med Husse.


Här kommer hon återigen rusande.


Idag blev det stora duschen, med schampo. Vessla är inte helt nöjd med att duscha. Det går bra när hon väl är blöt, då står hon still, men innan dess så tycker hon att det är lite ointressant. Så jag tog med mig en liten burk med yoghurt in i duschen idag och när hon stod stilla och bra, så fick hon slicka i sig lite yoghurt, och sen fortsatte vi med duschen. Det verkade hon köpa och stod stilla och snällt. Sen blev det torkning av hund och badrum ;o) Och efter borstning och torkning så ställde jag upp henne och tog några foton. Gräsliga foton, överexponerade, halv hund, etc. Men den här bilden blev rätt ok iaf. Hon ser lite fluffigare ut än vanligt.


Nu är det dags att börja träna lite mer utställningsträning också. Bara 3 veckor kvar nu, eller nått. Så nu får vi nog lägga lite krut på att stå och gå fint.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar