söndag 25 maj 2008

Vinna, Vessla och Anton

Igår bar det av till Bergenhovs kennel. Anton hade kommit tillbaka till sina uppfödare och var nu på väg att flytta till ett nytt hem. Han ska bli granne (eller nästan i alla fall) med Vinna. Så Sandra föreslog att vi skulle passa på att träffas, nu när de var så nära oss. Sagt och gjort. Vi har ju aldrig varit hemma hos John och Jennie tidigare, men det var ett väldigt mysigt ställe de hade. Helt perfekt för att ha massor med hundar, stor tomt och en bit skog därtill. Först fick Anton leka en stund med nya Matten, Carina.


Sen gick de in och då släppte vi lös vilddjuren. Det var mest ben i luften.


Vänliga kramar.


Och en massa bus.


Men även lite lugnt kel då och då.


Medan de återhämtade andan lite, för det var väldigt mycket spring, så passade jag på att fota Vinna.


Här kommer spegelbilderna springande. Vem är vem? (Vinna är närmast kameran)


Infångad Vessla i Husses famn. Jättetunga!


Sandra med Vinna och Husse med Vessla, själv låg jag på rygg och fotograferade ;o)


Samförstånd mellan Vinna och Sandra.


Sen testade Sandra att gå fot med två hoffar, en på vardera sidan. Gick väl lite så där. Om hon började med Vessla i fotposition, så växlade hundarna plats så fort Sandra tog första steget framåt och så var det Vinna som gick på rätt sida ;o)


Så kom de där tvillingarna springande igen.


Vi gjorde ett försök att ställa upp bägge hundarna så där snyggt, som på en utställning. Vända mot varandra, men det gick väl lite si sådär. Det gick inte att fånga bägge på ett foto, men här kommer i alla fall en bild på Vinna.


Och en på Vessla.


Sen sprang de iväg för att återigen busa med varandra. De härmade återigen varandras rörelser och ser ut som spegelbilder av varann.


Sen blev det lite kaffe för oss människor, medan Vessla och Vinna busade vidare ute. Då passade de små trollen på att smita ner i dammen och bada. Självklart var de tvungna att svalka sig. När vi fikat klart så fick Vessla sätta sig i bilen och så fick Vinna och Anton träffa varandra. De skulle ju trots att dela bil i ett gäng timmar framöver. Men det gick väldigt bra när de träffades. Nedan följer några bilder.





Efter en stund så fick de en kamptrasa att leka med och då blev det dragkamp.

Sen var det dags att fara hemåt igen. Hoppas att Anton kommer att trivas i sitt nya hem och att vi får följa hans äventyr.

2 kommentarer:

  1. Snacka om bildfrossa.....
    Ska verkligen ha ett dussin med batterier till Avetsa...om jag kommer ihåg...:/
    Kram på er...

    SvaraRadera
  2. Hej!

    Vilken härlig lördag ni verkar ha haft, härliga bilder! Själv har jag varit i Karlskoga och tittat på säkert 400 Berner... sol o fint väder men det saknades en sak... HOFFAR!

    Har ni haft regn hos mig har det inte kommit en droppe på hela månaden....
    Kram o ha en bra dag

    SvaraRadera