söndag 10 augusti 2008

RM utställning

Idag gjorde jag och Vessla debut i utställningsringen på RM i Vimmerby. Jag fick oväntat och oförtjänt bra kritik men Vessla fick tyvärr men inte helt oväntat ett blått band och en 2:a i protokollet. Domaren såg förstås att Vessla inte vuxit i sin kropp riktigt och sade att hon behöver mycket tid att växa klart för att kropp och rörelser skulle komma i ordning - men sen skulle hon bli stor och fin. Så nu är det bara att vänta 1 år på nästa vänstervarv för oss, får se om vi ska till nästa RM och om man då får springa eller om Matte tar hand om det då.

Det har varit en rolig men jobbig helg, Vessla har visat upp både sig själv och en hel del Weasly (mest idag faktiskt). Vi hann med att hofferejsa utan större framgång - om man inte ska kalla det en framgång att det var en klockren inkallning med folk runtomkring.

Nu är jag iaf riktigt sugen på att komma igång med lydnads- och spårträning igen för att kunna tävla lydnad och appell - vore trevligt att ha dessa startade någon gång i vår.

Väl hemma i Göteborg spöregnade det. Panda kom direkt och ville in och har busat hela tiden sen vi kom hem. Han har nog abstinens efter att ha varit hemma ensam i ett par dagar nu, vi han inte sett honom så busig sedan har var riktigt liten.

Mer om allt detta och lite bilder blir det nog framöver här i bloggen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar