måndag 11 augusti 2008

Träning

Tillbaka i staden och dags för lite träning. Inte för att man kände så mycket energi efter RM-helgen och en måndag på "fabriken". Men, träna måste man ju och när nu Vessla visar upp god energi måste man ju passa på.

Som vanligt är det mest träna på att träna som står på schemat, följsamhet, kontakt, vara nära utan koppel, komma tillbaka efter skogshofferace och lite hederliga inkallningar. Det gick bra idag och det blev mycket belöning med kamplek och kastade kamptrasor - sen byte av kamptrasa så fort Vessla kommer mot oss med den första. Detta körde vi en stund och det går bättre och bättre, bara att jobba på.

Visst drog hon "till skogs" ett par gånger för att rejsa av sig (eller om hon letade efter något, för det var målmedvetet) men hon kom tillbaka och belönades med kamplek när hon kom in. Det är ju en framgång att hon inte blir tokig och springer vinnaråttor runt oss när hon väl kommer tillbaka, så vi fortsätter med det positiva bemötandet även om själva stickandet inte är något att belöna... jaja, hon lär ju kunna jobba på avstånd i skogen så sök, uppletande och rapport borde inte vara några problem (rent teoretiskt alltså :-)

1 kommentar:

  1. God morgon!

    Jag överlever än, men idag gör det bra ont igen, kanske läker benet vad vet jag.

    Det var en trevlig helg, kanske lite mycket vatten på söndagen men kunde varit värre, storm, kallt och snö *ler*

    Har ni hört något om något datum för träff på GMBK? Nu kommer det ju en tid förhoppningsvis när det är skönt ute

    Kram o ha en bra dag

    SvaraRadera