lördag 16 mars 2013

Träning på Kungälvs bhk

Idag träffade vi Ina och Dixi på Kungälvs bhk. Solen sken och värmde riktigt gott. Tyvärr lite blåsigt, men det var inte kalla vindar. Ingång på plan.

Fritt följ. Så härligt!

Diesel fick träna på att ligga uppbunden. Var kanske inte helt poppis, men gick ganska bra. Åh, så tråkigt...

Medan Ina och Dixi gick lite mera fot. Skön energi. Även om Dixi var lite lugnare idag än vanligt.

Är det min tur nu? Nu? Är det det?

Diesel fick träna lite blandat. Dels så lekte vi med tennisbollar för första gången. Det tyckte både han och jag om. Han jagade glatt efter tennisbollen, och vände upp och kom med den när jag lockade på honom. Sen fick han springa iväg efter nästa boll. Var så skönt att se att han faktiskt var villig att apportera och jaga nästa boll, för jag trodde nästan att han helt glömt bort att man kan göra så. Sen fick han köra lite kampträning, men där är han inte lika intresserad. Det får vi jobba mer på.

Han blev glad när han fick hälsa på Ina. Passade på att hoppa lite på henne också. Vi testade att jobba på lite inkallning i en trekant idag. Det var lite roligt. De små benen sprang på riktigt duktigt. Matte hade korv att belöna med, Ina kyckling och Husse hade ost. Diesel sprang jättebra till Matte och till Ina, men lite sämre till Husse. Undra om det beror på vilken sorts godis vi hade, eller om det var pga att Husse hade lite ont i halsen och inte kunde locka lika pipigt som han brukar. Diesel fick även jaga efter Ina en gång och det tyckte han om. Lite kamp med Dixis strumpa testade han också.

Det blev en ganska lång stund ute. Vi började vid 11 och åkte hemåt igen vid halv-fyra tiden. Innan vi åkte lyckades Diesel somna till en stund i gräset. Vessla var självklart också med och tränade. Men då hade batteriet i kameran dött ;o( Och reservbatteriet var oladdat! Skäms Matte! Vessla fick träna framåtsändande, kryp, inkallning med stå, tungapport och fritt följ samt ingång på plan. Hon var duktig för det mesta även om energin kom och gick lite. Ett stort tack till Ina! Det blev en riktigt trevlig träning!

1 kommentar:

  1. Härligt att ni fick en bra dag! Passar förhoppningsvis bättre nästa gång.

    SvaraRadera