lördag 16 februari 2013

12 veckor

Diesel har blivit 12 veckor och här kommer dagens bildskörd. Det märks att han växer, men vi tycker att han håller sig i fin form än så länge. Passade på att väga honom i går när vi gjorde en snabbvisit på MyOne djurbutik. 11 kg väger han nu.

Fina killen!

Uppmärksam.

Händer det något i köket?

Nähä, då vilar jag väl lite.


Dragkamp med storasyster är en rolig aktivitet.

Fast ibland funderar hon nog på om Diesel skulle smaka gott...

Lite mer dragkamp.

Sen vilar man lite ovanpå leksaken.

Annars är det risk att Vessla smiter iväg med den.

Lite bus utan leksak emellan blir det också. Kram på dig, syrran ;o) Syskonkärleken är härlig att se. Vessla är den som bestämmer, men det märks att Diesel blir tuffare och tuffare. Förra veckan vågade han inte ta tag i någon leksak som Vessla höll i. Då fick Matte hjälpa till, men nu törs han. Vessla tar upp en leksak och så går hon fram till Diesel och morrar... ta den nu då... och så är dragkampen igång.

Idag blev det återigen ett besök på Maxi vid Torslanda. Diesel och Matte traskade omkring medan Husse handlade. Idag träffade vi en liten shetland sheepdog, en 1-årig hane. De fick hälsa på varandra, och Diesel var jätteduktig. Hälsade fint. Bjöd in till lite lek. När det blev lite tokigt så kunde jag lätt få in honom hos mig och så fick de lite time-out. Den andra killen tyckte Diesel var lite burdus, men han lugnade snabbt ner sig hos mig och så fick de busa lite till. Sen gick vi därifrån och Diesel följde snabbt med. Vi passade på att sälja in rasen hos en pappa och hans son. De blev väldigt förtjusta. Och sen var det en massa andra människor som också ville hälsa på 

1 kommentar:

  1. Vad fin han är! Kul att läsa om era upptåg.
    Vesslas fjärr imponerade! Lycka till med er träning.
    Kram Tinka

    SvaraRadera