lördag 2 februari 2013

Solsken och lite utflykt

Nu har första natten passerat där vi alla sovit i samma sovrum. Den första veckan har vi spenderat natten i vardagsrummet för att snabbt och enkelt kunna gå ut, om så behövts. Men eftersom killen sover rätt bra och bara behöver ut någon gång då och då, så tog vi och flyttade upp till sovrummet. Diesel fick sova i biabädden, med en valphage runt, och det accepterade han riktigt bra! Skönt! Vessla tog sin vanliga plats i sängen. 2 turer ut under natten och sen fick vi sova till 9. Underbart! 

På förmiddagen blev det en tur ut till Maxi för mathandling, och Diesel fick följa med och miljöträna. Det var kundvagnar, barn och människor, hundar, en musikant som spelade dragspel, en 12-veckors valp som han fick hälsa lite på, barn som åkte runt med kickbikar, pensionärer med rullatorer, automatiska dörrar, ja allt möjligt. Diesel skötte sig väldigt bra och det var skoj. Den andra hunden var nog det farligaste. Men han vågade sig fram och hälsa. 

Efter en vilostund hemma blev det en rastrunda i solsken. Nedan några bilder därifrån. 

Öronen fladdrar när man springer!

Mattes charmtroll!

Syrran kom ut en sväng också. Diesel testade att springa dit.

Men det var lite farligt. Bäst att springa tillbaka till Matte. 

Lite familjefoto...



Pinnar, gräs, stenar, hinner knappt kissa för det finns så mycket man måste testa att äta på!


Nu bär det snart av till första hoffeträffen för Diesel. Lite inomhusträning på åskväders. Det ska bli skoj! Ser fram emot att få träffa alla vännerna. Känns som att det var länge sen. Återkommer efter träffen.

1 kommentar:

  1. Vilka härliga bilder!!!!!

    hälsningar från Grappa m familj

    SvaraRadera