onsdag 13 februari 2013

Utflykt och vaccinering

Idag blev det utflyktdags. Diesel och jag traskade ner till spårvagnen. Här sitter han och väntar på att spårvagnen ska komma. 

På spårvagnen var det en lugn kille. Låg mest och tittade lite.

Så kom vi fram till veterinären. Diesel var nyfiken en stund och sen slocknade han på golvet. Där låg han och sov riktigt gott. Var knappt att han ville vakna när det äntligen blev vår tur. Väl inne hos veterinären skötte han sig riktigt bra. Gosade och kelade med dem, och fick äta en massa godis. Han märkte inte av sprutan alls. Duktig kille. Han fick även testa vågen hos veterinären och den stannade på 10,5 kg. 

På hemvägen var han så trött. Då blev han lite rädd för bilarna som for förbi, och höga ljud var också lite farliga. Så vi får nog ta och träna lite mer på sånt. Nu ligger han utslagen i biabädden och sover. Och Matte ska nog också ta och vila lite. Blev lite lång väg att gå, så jag fick bära Diesel en hel del. Får nog bli en liten dusch för Diesel ikväll, för det var mycket salt på vägarna. Och Mattes kläder får nog ta ett varv i maskinen.

1 kommentar:

  1. Mycke för en liten kille, idag är han nog pigg o tokig igen. Men visst e det fantastiskt ändå va dom fixar o e med om, dom e ju inte ens typ månader utan man räknar veckor... ja goa valpar <3

    SvaraRadera